VUOKRAUSEHDOT

Juhlatelttavuokraushelsinki.fi – Helsingin Juhlateltta

 

Nouto ja palautus: Laivalahdenportti 2, Herttoniemi 00810, Helsinki (sisäpiha).
Huom. Valitset nouto- ja palautusajan varauksen yhteydessä, saavu sovittuna aikana paikan päälle.

 

Juhlateltta- ja saunatelttavuokraukset tehtävä viimeistään 24h ennen vuokrauksen alkamista. Viikonloput vuokrattavissa suoraan varauskalenterista. Päivävuokrien ja kiireellisten vuokrien saatavuus varmistettava sähköpostitse ennen varaamista.

 

Peruutusehdot:

Kun vuokralleottaja peruu vähintään 1 viikkoa ennen vuokra-ajan alkua, palautetaan maksettu vuokra (poislukien peruutusmaksu).
Kun vuokralleottaja peruu 1 viikko – 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, palautetaan 50 % maksetusta vuokrasta (poislukien peruutusmaksu). Alle 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua perutuista varauksista ei palauteta vuokraa lainkaan.

30€ peruutusmaksu peritään aina peruutusten yhteydessä, eikä tätä palauteta vuokralleottajalle, vaikka tämä peruisi vahvistetun varauksen ennen peruutusehtojen mukaista määräaikaa.

 

Korvaukset ja vahingot:

Teltta tulee palauttaa uutta vastaavassa kunnossa, täysin ehjänä, kuivana ja puhtaana. Mikäli ilmenee ongelmia tai huomaat puutteita, niin ilmoitathan näistä viipymättä osoitteeseen helsinginjuhltateltta@gmail.com. Mikäli juhlateltta rikkoutuu tai kaikkia osia ei palauteta, on vuokraaja velvollinen kustantamaan näiden uudelleenhankinta. Myöhästyneestä palautuksesta veloitetaan 100 euroa per myöhästyminen  + 100 euroa jokaisesta myöhästyneestä päivästä.

 

Muut:

Vuokralleottaja vastaa aina itse henkilökohtaisesti siitä, että telttaa käytetään turvallisesti ja siitä, että tätä on vuokrauksen aikana mahdollista käyttää turvallisesti. Vuokralleottajan vastuulla on varmistaa, että teltta on ja säilyy ehjänä vuokrauksen ajan, jotta tätä voidaan käyttää turvallisesti. Helsingin Juhlateltta (Tmi) ei voida pitää vastuussa vuokrauksena yhteydessä tapahtuvista vahingoista, kaikki mahdolliset vahingot ovat vuokralleottajan vastuulla.