VUOKRAA JUHLATELTTA

VUOKRAAMINEN KANNATTAA

Vuokraa juhlateltta? Todennäköisesti sinullekin se paras vaihtoehto. Juhlateltan vuokraaminen on lähes aina kannattavaa tämän ostamiseen verrattuna, sillä se tarjoaa monia etuja ja käytännön hyötyjä. Riippumatta siitä, onko kyseessä kesäiset ulkoilmajuhlat, syntymäpäiväjuhlat, häät tai yritystapahtuma, juhlateltta luo monipuolisen ja tyylikkään tilan juhliisi, jota voit hyödyntää monella eri tavalla.

3×6 JUHLATELTTA

Päivä: 59 €
Viikonloppu: alk. 109 €
Lisäpäivä: 50 € / päivä

3×9 JUHLATELTTA

Päivä: 89 €
Viikonloppu: alk. 159 €
Lisäpäivä: 70 € / päivä

VUOKRAA JUHLATELTTA

Miksi vuokrata juhlateltta?

  1. Vuokrattu teltta on lähes aina laadukkaampi ja turvallisempi vaihtoehto. Useat ihmiset saattavat houkutella halpojen juhlatelttojen ostamiseen, mikä usein osoittautuu virheeksi. Halvat teltat ovat yleensä valmistettu heikommista materiaaleista ja niiden rakenne voi olla epävakaa. Tällainen teltta ei välttämättä kestä vaihtelevia sääolosuhteita yhtä hyvin, ja se voi olla jopa vaarallinen vieraiden turvallisuudelle. Helsingin Juhlateltalta vuokratut juhlateltat rungot ovat laadukkaasta ja kestävästä sinkitetystä teräksestä. Laadukkaan juhlateltan vuokraaminen on pieni mutta tärkeä panostus vieraidesi turvallisuuteen. 
  2. Säästät rahaa vuokraamalla. Juhlateltan vuokraaminen on taloudellisesti järkevä vaihtoehto, varsinkin kun verrataan tämän ostamiseen. Kun vuokraat teltan voit valita tarvittavan kokoisen ja laadukkaan juhlateltan juuri haluamallesi ajalle. Vuokraaminen on lähes aina halvempaa kuin teltan ostaminen, ja silloin kun tämä ei ole niin teltta on todennäköisesti niin heikkoa laatua, ettei tätä kannata edes harkita. Säästät siis rahaa vuokraamalla juhlateltan ja voit keskittyä muihin tärkeimpiin juhlien järjestelyihin.
  3. Helppoa ja vaivatonta. Juhlateltan vuokraaminen on kätevää ja helppoa. Pystyttäminen onnistuu nopeasti ja tälle löydät tarkan ohjeet Helsingin Juhlateltan verkkosivuilta. Teltan pystyttäminen kestää noin 30min. Vastaamme mielellään kaikkiin vuokraukseen liittyviin kysymyksiin, joten olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä!
  4. Monipuolinen lisätila juhlille. Juhlateltta luo juhliisi tärkeää lisätilaa, jota voit hyödyntää monella eri tavalla. Se tarjoaa suojaisan ja tilavan paikan vieraille, oli sitten kyseessä sateinen päivä tai kuumat helteet. Teltassa voit järjestää pöydät ja tuolit istumapaikkoja varten, tanssilattian, pienen musiikkilavan tai vaikkapa buffetpöydän. Monipuolinen tila mahdollistaa juhlien räätälöinnin juuri haluamallasi tavalla ja tarjoaa vieraille viihtyisän lisätilan.
  5. Vuokraamalla säästät varastotilaa. Vuokratessasi juhlateltan, sinun ei tarvitse huolehtia sen säilyttämisestä juhlien jälkeen. Monet juhlateltat ovat tilaa vieviä, ja jos ostat oman teltan, saatat joutua miettimään minne sen säilytät seuraaviin juhliin asti. Varastointitilaa on lähes aina liian vähän jo ennestään, joten ei kannata ostaa isoja juhlatelttoja viemään tätä arvokasta tilaa.

Tutustu lisää vuokrattaviin juhlatelttoihin tästä.

Laadukkaan juhlateltan vuokraaminen on siis helppoa ja usein myös turvallisempi vaihtoehto vieraiden kannalta. Teltta tarjoaa monipuolisen lisätilan juhlille, suojaa vieraita sääolosuhteilta, säästää rahaa ja vapauttaa sinut huolehtimasta varastotilan järjestämisestä. Vuokraa juhlateltta Helsingin Juhlateltalta ja varmista onnistuneet juhlat ilman turhia huolia ja vaivaa, tutustu lisää toimintaan ja hinnoitteluun tästä.

 

Olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä.

vuokraa juhlateltta

NOUTU JA PALAUTUS

Laivalahdenportti 2, Herttoniemi 00810, Helsinki (sisäpiha).

Juhlatelttojen noutopaikka sijaitsee Laivalahdenportti 2 sisäpihalla Cisselenkujan varrella.

Nouto- ja palautusaika sovitaan varauksen yhteydessä (yleensä 16:30 – 17:30 välissä), saavu sovittuna aikana paikan päälle.

Varaukset tehtävä viimeistään 24h ennen vuokran alkamista. Ole yhteydessä kiireellisempien vuokrien kanssa.