TELTTASAUNA VUOKRAUS

SAUNO MISSÄ TAHANSA

Saunominen on suomalaisilla veressä mutta telttasauna saattaa kuitenkin olla monelle uusi kokemus. Mikäpä kuitenkin olisi parempaa kuin päästä nauttimaan lämpimistä löylyistä missä tahansa, milloin tahansa. Telttasaunalla tämä on mahdollista. Telttasauna vuokraus on kätevä ja joustava vaihtoehto, joka tarjoaa uudenlaisen tavan nauttia saunomisesta juuri missä ja milloin haluat.

 

KATSO HINNAT TÄSTÄ.

Telttasauna vuokraus ja mitä pitää tässä mielessä?

  1. Panosta laadukkaaseen telttasaunaan: Vuokraamamme Inord Q10 telttasauna on valmistettu kestävästä lasikuidusta ja paksusta kolmikerroksisesta kankaasta. Se pitää lämmön sisällä myös kylmällä säällä, joten voit nauttia lämpimistä löylyistä vaikka talviretkellä. Tämä monipuolinen telttasauna tarjoaa lukuisia käyttömahdollisuuksia – voit käyttää sitä perinteisenä telttasaunana, pilkkitelttana tai jopa majoittua siinä talvisin.
  2. Valitse telttasauna mikä on helppo pystyttää, et halua ylimääräistä säätöä: Vuokraamamme Inord Q10 telttasauna on pop-up mallia, mikä tarkoittaa, että sen pystyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Telttasaunan pystyttäminen onnistuu jopa yksin eikä tämä vie paljon aikaa, joten voit keskittyä nauttimaan saunomisesta ilman suuria valmisteluita.
  3. Varmista, että mukana on kaikki tarvittava: Saunateltan vuokraukseen sisältyyv- Inord Q10 telttakatos: kuljetuslaukku, narut ja telttakiilat. Lisäksi vuokraukseen kuuluu Sawu-kiuas: jossa on rullattava savupiippu, kuumavesisäiliö, löylykiviritilät ja kiuaskivet.
  4. Telttasaunassa voi myös majoittua. Teltassa on tilaa neljälle – viidelle saunojalle ja se voi toimia majoituksena kahdelle henkilölle. Ikkunaan kuuluvat eristetyt ikkunanpeitot tarjoavat pimennyksen ja paremman lämmöneristyksen tarpeen mukaan. Eli telttasaunan kanssa kannattaa harkita majoittumiseen tarkoitetetun teltan kotiin jättämistä, varsinkin talvisin! 
  5. Valitse itse missä haluat saunoa: Telttasaunan vuokraus antaa sinulle vapauden valita juuri sopiva paikka saunomiselle. Olitpa mökillä, leirintäalueella tai omalla takapihalla, telttasauna on helppo pystyttää ja tarjoaa yhteyden luontoon ja rauhoittumiseen.

Kun haluat kokea jotain erityistä ja nauttia saunomisesta uudella tavalla on telttasaunan vuokraus loistava idea. Se tarjoaa helpon, joustavan ja monipuolisen tavan nauttia saunomisesta missä tahansa ja milloin tahansa. Vuokraa telttasauna mukaan seuraavalla retkellesi ja nauti hyvistä löylyistä missä tahansa! 

 

Olethan yhteydessä mikäli nousee mitä tahansa kysyttäävää telttasaunaan liittyen.

Telttasauna vuokraus