MILLAINEN ON PARAS JUHLATELTTA

MILLAINEN KANNATTAA VUOKRATA?

Juhlateltan valinta on tärkeää onnistuneiden juhlien kannalta, joten on hyvä pohtia millainen olisi tarpeisiisi paras juhlateltta. On selkeitä ominaisuuksia mitä haluat vuokratulta juhlateltaltasi ja myös sellaisia mitä kannattaa välttää. Kun etsit parasta juhlatelttaa vuokrattavaksi, tulee ottaa huomioon muutamaa tärkeää tekijää, joiden avulla juhlasi sujuu hyvin ja vieraasi voivat juhlia turvallisesti.

JUHLATELTTOJEN HINNAT

 3×6 JUHLATELTTA

Päivä: 59 €
Viikonloppu: alk. 109 €
Lisäpäivä: 50 € / päivä

3×9 JUHLATELTTA

Päivä: 89 €
Viikonloppu: alk. 159 €
Lisäpäivä: 70 € / päivä

Juhlateltan rakenne kuuluu olla tarpeeksi tukeva ja turvallinen

Teltan rungon laatu on keskeisessä asemassa. Valitse juhlateltta, jonka runko on valmistettu vankasta ja kestävästä materiaalista (mieluusti sinkitystä teräksestä tai vastaavasta kestävästä materiaalista). Helsingin Juhlateltta tarjoaa juuri telttoja, joiden rungot on valmistettu laadukkaasta sinkitystä teräksestä. Hyvä ja tukeva materiaali mahdollistaa kestävyyden eri sääolosuhteissa. Kestävä teltan runko ei vain suojaa vieraita tuulelta ja sateelta, vaan myös ehkäisee vaaratilanteiden syntymistä, jotka ovat todennäköisempiä kevyiden telttamallien kanssa. Näitä kevyitä malleja kannattaa vuokrateltoissa välttää.

 

Tutustu lisää vuokrattaviin juhlatelttoihin tästä.

Paras juhlateltta on helppo pystyttää

Nopea ja yksinkertainen pystytys on olennaista. Ei ole mitään järkeä tuhlata pitkiä aikoja teltan kasaamiseen, silloin kun juhlien järjestämisessä on muutenkin kiire. Parhaat juhlateltat ovat helppoja ja nopeita pystyttää. Suurin osa onnistuu Helsingin Juhlateltan teltan pystytyksessä alle puolessa tunnissa (ja tämän purkamisessa vielä nopeammin).

 

Tutustu pystytysohjeisiin tästä.

Monipuolinen käyttö ja mukautuvuus

Valitse juhlateltta, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tilan hyödyntämiseen. Ensinnäkin, niin teltan pitää tietenkin olla sopivan kokoinen. On myös hyvä pitää huolen siitä, että teltta on tarpeeksi korkea ja tilava sisältä. Teltta voi toimia suojaisana istuinalueena, tanssilattiana, esiintymislavana tai vaikkapa ruokailutilana. Kaikki Helsingin Juhlateltan teltat ovat avaria ja ovat reunoista vähintään 2 metriä korkeita ja näissä on avonnainen V-muotoinen katto. Paras juhlateltta on sellainen joka mahdollistaa joustavia ratkaisuja erilaisiin tilaisuuksiin, jotta voit helposti räätälöidä tämän tilan tarpeidesi mukaan.

paras juhlateltta

Mikä sitten on paras juhlateltta?

Paras juhlateltta vuokrattavaksi on sellainen mikä on helppo kasata, tukeva ja tarpeeksi tilava. Kannattaa siis valita juhlateltta, joka tarjoaa vankan rakenteen ja monipuolisen käytettävyyden, jotta juhlasi onnistuvat!

NOUTU JA PALAUTUS

Laivalahdenportti 2, Herttoniemi 00810, Helsinki (sisäpiha).

Telttojen noutopaikka sijaitsee Laivalahdenportti 2 sisäpihalla Cisselenkujan varrella.

Nouto- ja palautusaika sovitaan varauksen yhteydessä (16:30 – 17:30 välissä), saavu sovittuna aikana paikan päälle.

Varaukset tehtävä viimeistään 24h ennen vuokran alkamista. Ole yhteydessä kiireellisempien vuokrien kanssa.