JUHLATELTAN VUOKRAUS

Juhlateltan vuokraus voi olla avainasemassa onnistuneen juhlan tai tapahtuman järjestämisessä ulkotiloissa. Se tarjoaa suojaa ja mukavuutta vieraillesi, luoden samalla tunnelmallisen ja monipuolisen lisätilan. Juhlateltan vuokraus onnistuu helposti Helsingin Juhlateltalta. Tässä artikkelissa löydät listattuna askel askeleelta mitä tapahtuu kun vuokraat juhlateltan meiltä.

 3×6 JUHLATELTTA

Päivä: 59 €
Viikonloppu: alk. 109 €
Lisäpäivä: 50 € / päivä

3×9 JUHLATELTTA

Päivä: 89 €
Viikonloppu: alk. 159 €
Lisäpäivä: 70 € / päivä

Juhlateltan vuokraus - askel askeleelta

  1. Aloita juhlateltan vuokraus tutustumalla eri teltta vaihtoehtoinen Helsingin Juhlateltan Holvin varauspalvelusta. Tee varaus ajoissa sillä suosituimmat ajankohdat varataan loppuun hyvissä ajoin.
  2. Varauksen yhteydessä sovit juhlateltalle nouto ja palautusajan. On tärkeätä, että nouto ja palautus tapahtuu sovittuna päivänä ja kellonaikana. Ole siis täsmällinen.
  3. Varmista, että autossasi löytyy pituussuunnassa vähintään 2m tilaa juhlateltan runkotolpille (jos tämä ei saada järjestettyä penkkejä kaatamalla, niin runkotolppakassi on yleensä mahdollista asettaa osittain keskikonsolin päälle, millä tämä saadaan mahtumaan lähes kaikkiin autoihin).
  4. Kun olet noutanut juhlateltan, vie se juhlapaikalle ja ryhdy pystyttämään sitä ohjeiden mukaisesti. Varmista ensin, että kaikki osat ovat mukana. Mikäli jotain puuttuu, niin ilmoita tästä viipymättä Helsingin Juhlateltalle. Teltan pystytys on myös hyvä tehdä yhdessä jonkun kanssa. Tarvittaessa saat lisäohjeita teltan pystyttämiseen.
  5. Teltan vuokraaminen mahdollistaa juhlien järjestämisen säästä riippumatta. Kovalla tuulella ei kuitenkaan kannata telttaa pystyttää turvallisuussyistä. Muista siis ottaa aina sää huomioon kun pystytät juhlatelttaa.
  6. Pidä mielessä, että teltta kannattaa purkaa huolellisesti ja ajoissa. Näin voit varmistaa, että kaikki osat ovat tallessa sekä pakata nämä oikeisiin laukkuihin. Jos telttaan on tullut likaa niin pese tämä puhtaaksi. Muista myös kuivata teltta ennen tämän palauttamista pakkaamista kuljetuslaukkuun.
  7. Palautta juhlateltta varauksen yhteydessä sovittuna aikana.
 

Tutustu lisää vuokrattaviin juhlatelttoihin tästä.

Juhlateltan vuokraus on käytännöllinen ja joustava tapa järjestää ulkotapahtumia. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisen lisätilan, missä voit viettää juhlia suojassa ja tyylikkäästi. Helsingin Juhlateltta vuokraa telttoja kaikenlaisiin tapahtumiin ja tarpeisiin. Tutustu lisää toimintaamme ja hinnoitteluun tästä!

 

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Opastamme ja autamme kaikissa juhlateltta vuokraukseen liittyvissä asioissa! Voit olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

juhlateltan vuokraus

NOUTU JA PALAUTUS

Laivalahdenportti 2, Herttoniemi 00810, Helsinki (sisäpiha).

Telttojen noutopaikka sijaitsee Laivalahdenportti 2 sisäpihalla Cisselenkujan varrella.

Nouto- ja palautusaika sovitaan varauksen yhteydessä (16:30 – 17:30 välissä), saavu sovittuna aikana paikan päälle.

Varaukset tehtävä viimeistään 24h ennen vuokran alkamista. Ole yhteydessä kiireellisempien vuokrien kanssa.