SAUNATELTTA VUOKRAUS

MITÄ SAUNATELTTA VUOKRAUS SISÄLTÄÄ & HINTA

  • Saunateltta – Inord Q10 telttakatos ja kuljetuslaukku (sekä narut ja telttakiilat kätevässä pussissa).
  • Sawu-kiuas (rullattava savupiippu, kuumavesisäiliö, löylykiviritilät ja kiuaskivet).
  • Jakkarat (4kpl), kauha ja ämpäri.

MIKSI VUOKRATA SAUNATELTTA

Saunateltta vuokraus on aina erinomainen idea, sillä tämä tuo täysin uuden ulottuvuuden jokaiselle reissulle. Vaihtoehtoiset tästä voi muodostua vaikkapa juhliesi keskipiste.

Vuokraamamme Inord Q10 saunateltta on todella laadukas ja kestävä teltta, jonka runko on valmistettu kestävästä lasikuidusta. Sen paksu kolmikerroksinen kangas pitää lämmön sisällä myös kylmällä säällä, joten sitä voi käyttää pakkasellakin murehtimatta siitä pitääkö se tarpeeksi lämpöä.

Tämä monipuolinen saunateltta tarjoaa lukuisia käyttömahdollisuuksia. Voit käyttää sitä perinteisenä saunatelttana, pilkkitelttana tai vaikkapa majoittua tässä jopa talvisin. Inord Q10 saunateltta tuo mahdollisuuden täydelliselle paolle keskellä arke kub voit ensin illasta saunoa teltassa minkä jälkeen käyttää sitä majoittumiseen.

Telttasauna soveltuu siis jopa asumiskäyttöön. Saunateltta tarjoaa löylytilaa neljälle – viidelle  saunojalle ja asumiskäytössä tässä voi majoittua kaksi henkilöä.

Inord Q10 saunateltassa on kolmikulmainen ikkuna, joka luo saunaan avaruuden tunteen ja avaa huikean mahdollisuuden ihastella maisemia missä vaan. Saunateltan vuokrauksen mukana tulee eristetyt ikkunanpeitot, jotka tarjoavat pimennyksen ja paremman lämmöneristyksen tarvittaessa. Teltassa on kaksi ovea, ja tämän helppo pop-up kokoamismekanismi mahdollistaa vaivattoman pystyttämisen. Se on myös erittäin kätevä kuljettaa mukana, sillä se mahtuu kokoon taitettuna lisävarusteineen auton takakonttiin. Teltta sisältää oman tukevan kuljetuskassin, jota voi kantaa myös reppuna.

Saunateltta
saunateltta sisältä
Saunateltta

Inord Q10 saunateltta tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Voit nauttia saunomisen lisäksi myös pilkkimisestä tai vaikkapa yöpyä teltassa. Saunateltta toimii erinomaisesti myös asumiskäytössä kun haluat viettää aikaa luonnossa tai tarvitset tilapäistä majoitusta esimerkiksi retkeilyreissulla.

LAADUKAS SAUNATELTTA

Helsingin Juhlateltan vuokraama Inord Q10 telttasauna on 1,8 metriä x 1,8 metriä leveä ja 2,1 metriä korkea keskipisteeseen. Se painaa on noin 13 kilogrammaa. Pystyttävään telttaan kuuluu telttakatos, kuljetuslaukku sekä narut ja telttakiilat pussissa.

Meidän vuokrattavaa saunatelttaa lämmitetään Sawu-telttakiukaalla, joka tarjoaa nopean ja tehokkaan lämmityksen ja kunnon löylyt saunomisen aikana. Sawu-kiuaskamiina on erittäin hyvä kiuas ja tämä toimittaa hyvät löylyt. Lisäksi kamiina voi myös käyttää asumiskäytössä teltan lämmittämiseen. Saunotessa löylykiviritilät sijoitetaan kiukaan kylkeen ja päälle, ja nämä täytetään saunoessa laadukkailla kiuaskivillä jotka takaavat erinomaiset löylyt.

Vuokrauksen sisältyy myös kahdeksan litran kuumavesisäiliö ja rullattava savupiippu. Rullattava savupiippu on helppo käyttää ja kuljettuksessa tämä mahtuu kiukaan kaminan sisään. Kun piippu avataan käyttökuntoon, niin tämän pituus on kaksi metriä. NSawu-kiuas on erittäin tehokas, ja lämmitys sujuu nopeasti. Kuumavesisäiliö lämpenee kiukaan kyljessä saunan lämmityksen aikana, joten saunojilla on käytettävissään miellyttävän lämpimät pesuvedet. Kiukalla ei saa käyttää muuta kun makeata vettä, merivesi käyttäminen on kiellettyä.

 

AINA ON HYVÄ HETKI SAUNOA

Saunominen telttasaunassa on erityislaatuinen kokemus. Mahdollisuus saunoa missä tahansa luonnon keskellä tarjoaa ainutlaatuisen yhteyden luontoon ja rauhoittumiseen. Saunateltan avulla voit nauttia saunomisesta kauniissa maisemissa ja rauhallisessa ympäristössä, olitpa sitten mökillä, leirintäalueella tai vaikkapa omassa takapihalla. Telttasauna ei ole sidottu mihinkään paikkaan. Toisin sanoen niin saunominen telttasaunassa tarjoaa vapauden valita juuri sopiva paikka saunomiselle.

Telttasaunassa voit luoda oman rauhallisen saunahetken ilman ajan ja tilan rajoituksia. Voit nauttia saunasta juuri silloin kun haluat ja kuinka pitkään haluat. Telttasauna tarjoaa yksityisyyttä ja erityislaatuista tunnelmaa. Voit rentoutua ja keskittyä täysin rentoutumiseen ja hyvää fiilikseen ilman häiriötekijöitä.

Voit siis hyödyntää telttasaunaa vuokrauksen aikana monin eri tavoin. Saunateltan vuokraaminen on aina erinomainen idea, kun haluat kokea jotain ainutlaatuista ja erityistä. Saunominen telttasaunassa tarjoaa rentoutusta, yhteyttä luontoon ja vapautta valita juuri sinulle sopiva saunomispaikan. Inord Q10 saunateltta ja Sawu-kiuaskamiina takaavat korkealaatuisen ja nautinnollisen saunomiskokemuksen missä tahansa haluatkin.