JUHLATELTTA VUOKRAUS

HELSINGIN JUHLATELTALTA

 3×6 JUHLATELTTA

Päivä: 59 €
Viikonloppu: alk. 109 €
Lisäpäivä: 50 € / päivä

3×9 JUHLATELTTA

Päivä: 89 €
Viikonloppu: alk. 159 €
Lisäpäivä: 70 € / päivä

NOUTU JA PALAUTUS

Laivalahdenportti 2, Herttoniemi 00810, Helsinki (sisäpiha).

Juhlatelttojen noutopaikka sijaitsee Laivalahdenportti 2 sisäpihalla Cisselenkujan varrella.

Nouto- ja palautusaika sovitaan varauksen yhteydessä (yleensä 16:30 – 17:30 välissä), saavu sovittuna aikana paikan päälle.

Varaukset tehtävä viimeistään 24h ennen vuokran alkamista. Ole yhteydessä kiireellisempien vuokrien kanssa.

Juhlateltta 3x6m

LAADUKKAAT JUHLATELTAT

Tarvitsetko laadukkaan ja toimintavarma juhlateltan tapahtumaasi? Olet oikeassa paikassa! Varauskalenteristamme löydät 3x9m tai 3x6m juhlateltat. Ota yhteyttä mikäli tarvitset isompaa telttaa. Älä muutenkaan epäröi ottaa yhteyttä, jos kaipaat apua sopivan mallin valitsemisessa tai muissa mahdollisissa kysymyksissä.

Juhlatelttamme ovat noudettavissa kätevästi Helsingin Herttoniemestä, joka on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Voit siis vuokrata ja noutaa juhlateltan helposti juhliisi koko pääkaupunkiseudulle ja tämän lähialueille.

Laadukkkaat juhlatelttamme rungot ovat vahvaa sinkittyä teräsputkea ja ovat näin huomattavasti parempia vaihtoehtoja kuin mitä halvat epävakaat teltta. Meiltä löydät vain turvallisia ja laadukkaita telttoja, jotka kestävät vaihteleviakin sääolosuhteita. Näin voit keskittyä itse juhlan järjestelyihin ja antaa vieraille turvallisen tilan juhlia.

Vuokraaminen on myös taloudellisesti järkevämpää kuin juhlateltan ostaminen. Säästät selvää rahaa vuokraamalla teltan tämä ostamiseen verrattun ja saat samalla myös laadukkaamman juhlateltan eikä jää taakkaa säilyttää tätä juhlien jälkeen. Meiltä löydät tarkan ohjeistuksen teltan pystyttämiseen, joten siitä ei tarvitse stressata.

Juhlateltta luo monipuolista lisätilaa juhlille, jota voit hyödyntää monella tavalla. Säällä kuin säällä, teltta suojaa vieraitasi ja tarjoaa viihtyisän tilan juhlia. Siihen voit järjestää istumapaikat, tanssilattian, musiikkilavan tai vaikka tarjoilupöydän. Voit lukea lisää vuokraamisen hyödyistä tästä. On hyvä kuitenkin muistaa, että liian tuulisella tai myrskyisellä säällä ei pidä varmuuden vuoksi käyttää telttaa.

Juhlatelttamme pystyttäminen on helppoa ja kestää vain noin 15 – 45min, riippuen toki pystyttäjien määrästä. Kaikki onnistuvat tässä varmasti! Täältä löydät ohjeet tähän teltan pystyttämiseen.

Verkkokauppa ja varauskalenteri operoi luotettava kotimainen Holvin verkkokauppa. Kaikki varaukset maksetaan varauksen yhteydessä Holvin verkkokaupassa. Tästä pääset Holvin verkkokauppaan vuokraamaan telttaa.

Ei kannata jäädä odottelemaan viime hetkeen vuokraamisen suhteen, sillä suosituimmat viikonloput täyttyvät nopeasti. Varmista onnistuneet juhlat vuokraamalla laadukas juhlateltta. 

Tutustu siis valikoimaamme ja varaa juhlateltta jo hyvissä ajoin. Ole yhteydessä, jos mieleesi tulee kysymyksiä tai tarvitset apua.