JUHLATELTTA VUOKRAUS

PYSTYTYSOHJEET

 3×6 JUHLATELTTA VUOKRAUS

Päivä: 59 €
Viikonloppu: alk. 109 €
Lisäpäivä: 50 € / päivä

3×9 JUHLATELTTA VUOKRAUS

Päivä: 89 €
Viikonloppu: alk. 159 €
Lisäpäivä: 70 € / päivä

NÄIN PYSTYTÄT JUHLATELTAN

Koska juhlateltta vuokraus pitää olla helppoa niin löydät tältä sivulta ohjeet auttamaan sinua juhlateltan pystyttämisessä. Teltan pystytys on helppoa, ja kaikki onnistuvat tässä varmasti. Meiltä vuokratun juhlateltan pystyttäminen kestää noin 15 – 45 minuuttia, riippuen henkilöiden määrästä.

  1. Vuokraa juhlateltta varauskalenterista.
  2. Lue mukana tulevat valmistajan ohjeet. Voit myös tutustua valmistajan ohjeisiin tästä. 
  3. Pystytä juhlateltta tasaiselle maalle vähätuuliseen paikkaan. Huomioithan, että juhlateltta on sateen kestävä mutta kovalla tuulella tai myrskyssä tämä voi siirtyä, rikkoutua tai lähtea jopa lentoon. Vuokralleottajana olet aina vastuussa siitä, että juhlatelttaa käytetään turvallisesti ja siitä, että tämä säilyy ehjänä vuokrauksen ajan.
  4. Levitä juhlateltan runko ja varmista, että kaikki osat ovat tallessa. Tämä auttaa sinua hahmottamaan juhlateltta kokonaisuuden (mikäli jokin osa puuttuu tai on rikki, niin ilmoita tästä viipymättää sähköpostitse osoitteeseen helsinginjuhlateltta@gmail.com).
  5. Lyhyet runkotolpat muodostavat katon V-muodon, pitkät putket toimivat runkotolppina (maan ja katon välillä) sekä tukevat runkoa (vaakatasossa).
  6. Muodosta katon V-muoto lyhyistä runkotolpista ja vaakatasoon tulevista pitkistä runkotolpista.
  7. Jatka asettamalla telttakatos, kiinnitä tämä benjipalloilla.
  8. Aseta loput pitkät runkotolpat juhlateltan jaloiksi.
  9. Kiinnitä loput seinät benjipallojen avulla ja varmista, että juhlateltta tuntuu vakaalta ja turvalliselta. Muista otta huomioon sää ja tuuli (pura teltta välittömästä jos tuuli yltyy).
  10. Olet valmis, juhlateltta on pystytyssä. Hyviä juhlia! 

 

JUHLATELTTA VUOKRAUS VAIVATTOMASTI

Juhlateltta vuokraus Helsingin Juhlateltalta on kätevää ja säästää sinulta aikaa, rahaa ja vaivaa samalla kun teet pienen ympäristöteon kiertotalouden nimissä.

Muista aina pitää turvallisuus mielessä telttaa pystyttäessäsi. Kovan myrskyn tai tuulen sattuessa juhlateltta kuuluu purkaa välittömästä. Juhlatelttamme ovat laadukkaita ja kestäviä, mutta mitään juhlatelttaa ei kuulu kuitenkaan koskaan käyttää vaarallisissa olosuhteissa. Jos olet epävarma, niin ota yhteyttä.

Helsingin Juhlateltta tarjoaa laadukkaita juhlatelttoja vuokralle pääkaupunkiseudulla suoraan Herttoniemestä hyvin kulkuyhteyksien varrelta.

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin mikäli nousee kysyttävää juhlatelttojen vuokraamiseen tai pystytyksestä. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin aina mahdollisimman nopeasti.

Juhlateltta vuokraus

NOUTU JA PALAUTUS

Laivalahdenportti 2, Herttoniemi 00810, Helsinki (sisäpiha).

Vuokratut juhlateltat noudetaam Laivalahdenportti 2 sisäpihalla 

(sisäpiha in Cisselenkujan varrella).

Nouto- ja palautusaika sovitaan varauksen yhteydessä (yleensä 16:30 – 17:30 välissä), saavu sovittuna aikana paikan päälle.

Varaukset tehtävä viimeistään 24h ennen vuokran alkamista. Ole yhteydessä kiireellisempien vuokrien kanssa.