JUHLATELTTA 3X9

 Juhlateltta 3×9 vuokraus:

Päivä: 89 €
Viikonloppu: (pe – su): 159 €
Lisäpäivä: 70 € / päivä

Juhlateltta 3x6m

LAADUKKAS JUHLATELTTA

Varmista juhliesi onnistuminen vuokraamalla laadukas ja toimintavarma 3x9m juhlateltta. Vuokraamme myös 3x6m juhlatelttoja, tutustu tähän lisää tästä. ota yhteyttä mikäli ole epävarma siitä mikä malli sopii parhaiten tarpeisiisi. 

Teltat ovat vuokrattavissa Helsingin Juhlateltalta koko vuoden ympäri.

Vuokrattavissa olevat teltat ovat noudettavissa Helsingin Herttoniemestä hyvin kulkuyhteyksien varrelta – eli voit vuokrata ja noutaa juhlateltan helposti juhliisi kaikille lähipaikkakunnille. 

Suosittelemme vuokraamaan juhlateltan hyvissä ajoin sillä suosituimmat viikonloput täyttyvät hyvissä ajoin ennakkoon. Varmista siis onnistuneet juhlat vuokraamalla tapahtumaasi 3×9 juhlateltta!

Vuokrattu juhlateltta on turvallinen ja helppo vaihtoehto teltan ostamiseen verrattun. Halvat juhlateltat ovat usein valmistettu huonommista materiaaleista ja niiden rakenne voi olla hyvin epävakaa, nämä muodostuvat nopeasti juhlijoille vaarallisiksi. Vuokraaminen on myös huomattavasti halvempi vaihtoehto kuin juhlateltan ostaminen, ja samalla tämä säästää sinulta varastointitilaa. Juhlateltta luo monipuolisen lisätilan juhlille ja sen pystyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Valitsemalla laadukkaan vuokrateltan, panostat vieraiden turvallisuuteen ja voit keskittyä muihin juhlien järjestelyihin. Lue lisää siitä miksi suosittelemme juhlateltan vuokraamista tämän ostamisen sijasta. 

Juhlatelttamme pystyttäminen on helppoa ja kestää vain noin 15 – 45min, riippuen toki pystyttäjien määrästä. Kaikki onnistuvat tässä varmasti! Täältä löydät ohjeet tähän teltan pystyttämiseen.

Verkkokauppa ja varauskalenteri operoi luotettava kotimainen Holvin verkkokauppa. Kaikki varaukset maksetaan varauksen yhteydessä Holvin verkkokaupassa. Tästä pääset Holvin verkkokauppaan vuokraamaan telttaa.

Kun olet järjestämässä juhlaa ulkona, niin on hyvä varautua tähän säältä suojaavalla teltalla. Oli sitten kyseessä kesäiset ulkoilmajuhlat, syntymäpäiväjuhlat, häät tai yritystapahtuma, niin juhlateltta luo monipuolisen ja tyylikkään tilan juhliisi, jota voit hyödyntää monella eri tavalla. Otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä jos nousee kysyttävää.